Повсякдення, пам’ять і практики пристосування радянської людини: дослідницькі й етичні виклики в радянських студіях (огляд Міжнародного наукового семінару «Радянське “я” і радянське “ми”: історіографія, джерела, дослідницькі підходи») - Oberenko, Oleksandra (Наукові записки НаУКМА. Історичні науки, 2019)
Огляд Міжнародного наукового семінару «Радянське “я” і радянське “ми”: історіографія, джерела, дослідницькі підходи». Матеріал надійшов 06.03.2019