Опис Львова 1711 року в данському травелозі: переклад і коментар - Папа, Ірина Юр (Наукові записки НаУКМА. Історичні науки, 2024)
Публікація містить опис Львова 1711 року данською мовою і переклад українською мовою, який уперше зроблено з мови оригіналу. Також у супровідному тексті проаналізовано історичний контекст появи подорожнього щоденника Юста Юля і Расмуса Еребо та подано короткий аналіз цього історичного джерела.